Nieuws

Partnerschap Landia en Inventflow

Partnerschap Landia versnijderpompen en Inventflow

Landia en Inventflow gaan een nieuw partnerschap. De laatste gaat de verkoop en het onderhoud van Landia versnijderpompen verzorgen.

Landia

Het externe snijsysteem van de Landia versnijderpompen zit volledig gescheiden van de pompbehuizing en de waaier. Dat minimaliseert slijtage aan het pomphuis, de waaier en het afdichtingssysteem. Het externe snijsysteem vóór de pompinlaat versnijdt het te verpompen medium voordat het het pomphuis in gaat. Dit maakt het pomptype uiterst geschikt voor het verpompen van sterk verontreinigde media met een hoge concentratie van vaste stoffen. Abrasieve, hoogviskeuze en agressieve media vormen daarbij geen uitdaging voor het robuuste pompontwerp. De speciaal voor schurende delen ontwikkelde materialen verlengen de levensduur. De versnijderpompen kunnen vloeistoffen met een hoge viscositeit, zoals afvalwaterslib, zonder uitdaging verpompen.

Sterk verontreinigde vloeistoffen

De leverancier neemt zowel droogopgestelde pompen als dompelpompen op in het assortiment. De pompen lenen zich voor het verpompen van sterk verontreinigde vloeistoffen met hoge concentraties van vaste stoffen. De droogopstelling buiten een tank vereenvoudigt het onderhoud.

De pompen zijn verkrijgbaar in Aisi 316 roestvast staal voor agressieve vloeistoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.