Nieuws

Oproep voor presentaties Achema 2021

Oproep voor presentaties Achema 2021
Standardpumpstation / smart factory solution

Achema roept deskundigen op ideeën in te dienen over waar de beurs in 2021 aandacht aan moet besteden. Tot 16 oktober 2020 staat hun portal open.

Presentaties

Het congres vormt een belangrijk onderdeel van de beurs van Achema. Daarmee maakt het de link tot de beurs en de dagelijkse praktijk en de uitdagingen van deelnemers duidelijk.

Het congresprogramma bevat in ieder geval modulaire productie, digitalisering en plantdesign net als equipment en componenten van lab tot de verpakkingslijn.

Achema 2021

De drie topics in 2021: het digitale Lab, Product- & Procesveiligheid en Modular & Connected Productie. 

De organisatie biedt twee formats aan. Allereerst de Praxisforums waar standhouders korte presentaties geven over hun productienoviteiten, best practices en bruikbare technologieën, altijd bezien vanuit applicaties.

Op de Congressessies discussiëren de aanwezigen over applicatie gerelateerde research, en de ontwikkelingen van proof-of-concept tot het op de markt brengen ervan. Maar ook de actuele trends in procestechnologie worden belicht.

Oproep

De beursorganisator beoordeelt ingediende presentaties op de potentie om hele industrieën te veranderen. Steekwoorden: energie turnaround; duurzame, circulaire economie; en digitalisering.

Om het zo interactief mogelijk te houden, kiest de beursorganisatie voor klassieke Q&A-sessies maar ook voor sessies waarin het publiek actief mag deelnemen.

Traditiegetrouw nodigt zij wetenschappers, onderzoekers, industrie-experts, studenten en innovatieve denkers uit om deel te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.