Nieuws
Opleidingscyclus Shutdown & Turnaround Management 2019

Bemas organiseert vanaf januari 2019 samen met Movus en Evonik een opleidingscyclus Shutdown & Turnaround Management van acht namiddagsessies.

Shutdown & Turnaround Management

Het volledige proces van Shutdowns (SD’s) & Turnarounds (TA’s) wordt behandeld. Daarnaast is het de bedoeling dat de deelnemers met begeleiding en feedback van de docenten een concrete verbetering rond TA en SD management in hun bedrijf realiseren.

Deelnemers krijgen inzicht in de impact van het gekozen TA uitvoeringsmodel op de andere TA en SD processen. Ze leren van uit een SWOT-methodiek de controlerende elementen op het TA uitvoeringsmodel van een bedrijf te definiëren.

 

Toegevoegde waarde

Bij een shutdown/turnaround zijn veel mensen betrokken. Toch blijkt uit de praktijk dat er nog altijd (te) weinig mensen zijn met de kennis om deze complexe en dure operatie (kosten-)efficiënt in goede banen te leiden. Na deze opleidingscyclus heeft de deeelnemer de tools in handen om een shutdown/turnaround van A tot Z aan te pakken met uw team.

Ondanks de zeer grote bedragen die gepaard gaan met deze werken tonen studies aan dat er meestal nog veel ruimte voor verbetering is: budgetten worden met miljoenen euro’s overschreden, deadlines worden niet gehaald, …

Vergrijzing en tekort aan instroom van jonge mensen zorgt dat veel kennis aan het wegsijpelen is. Deze praktische gerichte cyclus geeft deelnemers de kans om inzichten op te doen die zich in de praktijk zeer snel terugbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.