Nieuws

Op flens gemonteerde sliding vane pomp

Op flens gemonteerde sliding vane pomp

Blackmer introduceert de TLGLF3HD sliding vane pomp. Deze op een flens gemonteerde vrachtwagenpomp verhoogt volgens de fabrikant de veiligheid van het proces. Daarnaast optimaliseert hij de laad- en lossnelheden van LPG-producten voor bobtails en transporttrucks.

Schuifwaaierpomp

De TLGLF3HD-pompen bevatten dezelfde functies als de Blackmer TLGLF3 schuifwaaierpomp. De waaier bevat als het ware in- en uitspringende, kunststof voetjes die de vloeistof langs de wand geleiden. De nieuwe serie werkt met een hoger debiet, namelijk van 60-201 gpm (227-761 L/min). Dit 55 procent hogere debiet dan hun voorganger maakt hen geschikt voor bobtails met een hoge capaciteit.

Flensmontage van de pomp rechtstreeks op commerciële, interne regelkleppen elimineert de noodzaak voor inlaatleidingen, afsluitkleppen en externe spanningen. Die kunnen namelijk de stroom beperken en verdampingsproblemen veroorzaken.

De fabrikant biedt de pomp in een 3-inch model met een maximaal drukverschil van 125 psi (8,62 bar). Aandrijving gebeurt door een aftakas of een hydraulische motor met behulp van een adapterkit. De dubbele aandrijfas en een extra inlaatpoort dienen voor het noodlossen van een andere tank of transport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.