Nieuws

Online Scada-introductiecursus

Online Scada-introductiecursus

ATS biedt mensen die onderzoeken welk Scada-pakket het beste bij hun past de helpende hand met een online introductiecursus.

Online

Op 14, 17, 21, 24 en 28 april kunt u voor 100,- euro deelnemen aan de ochtendwebinars waarin Marco Jans vragen beantwoordt. Naast 20 jaar ervaring met Scada en vier jaar training geven over Ignition gaf hij bij ATS al trainingen in InTouch iFIX, Cimplicity, Citect, WinCC en Factory Talk View.

Tijdens het webinar legt Jans de basis en eenvoud van Ignition Scada (laatste versie 8.0) uit. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen: Installeren van Ignition Scada; configureren van de Gateway; verbinden met een PLC; verbinden met een SQL-database en opzetten van een project.

Scada-introductiecursus

Ignition, door Inductive Automation, is volgens ATS een krachtig web-gebaseerd Supervisory Control & Data Acquisition (Scada) ontwikkelingsplatform. Het stelt bedrijven in staat om hun processen eenvoudig te controleren. Hier kunnen gebruikers gegevens volgen, weergeven en analyseren, allemaal in één schaalbaar web-gebaseerd implementatieplatform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.