Nieuws
Online Deltares-cursus capaciteitsproblemen in persleidingen

Op donderdag 17 november 2022 van 10.00 – 16.00 uur organiseert Deltares de online cursus capaciteitsproblemen in persleidingsystemen (Engelstalig). Deze cursus vindt plaats in het kader van het Europese project Co-UDlabs dat zich richt op het verspreiden van kennis binnen de Afvalwaterwereld.

Capaciteitsproblemen in persleidingen

De deelnemer aan de cursus krijgt inzicht in capaciteitsproblemen in persleidingsystemen. Zo besteedt de cursus aan dacht aan het opsporen van capaciteitsproblemen, de verschillende oorzaken en mitigerende maatregelen. Hierbij behandelen de docenten diverse casestudies om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen.

Cursus

Iedereen die in de praktijk te maken krijgt met het transporteren en distribueren van vloeistoffen in gesloten leidingsystemen en het ontwerpen van dergelijke systemen kan deelnemen aan deze cursus. Denk hierbij aan medewerkers van ingenieursbureaus, bedrijfsbureaus en de beheerders van leidingsystemen en procesinstallaties. De deelnemer moet wel beschikken over basiskennis van vloeistofmechanica.

Deze Co-UDlabs cursus vormt onderdeel van de Delft Software Days – Edition 2022 (DSD-INT 2022). U kunt zich voor deze cursus inschrijven op de DSD-INT 2022 cursuspagina. Deelname aan deze cursus is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.