Nieuws

Oliver Lempert Europees bedrijfsleider Bungartz

Oliver Lempert Europees bedrijfsleider Bungartz

De stijgende vraag naar individuele pompoplossingen beantwoordt Bungartz met de aanstelling van Dipl.-Ing. Oliver Lempert. Hij gaat zich bemoeien met de Europese markt.

Oliver Lempert

“Wij verheugen ons met de komst van Oliver Lempert als bedrijfsleider voor Europa. Hij brengt een schat aan kennis van pomptechniek en een gedetailleerde marktkennis mee”, aldus Dipl.-Ing. Frank Bungartz.

Oliver Lempert begon ooit als verkoper bij een pompenfabrikant in de Ruhr. De laatste 15 jaar was hij daar verkoopleider.

Lempert: “Als verkoopleider was ik samen met mijn team wereldwijd verantwoordelijk voor de key accounts in de chemie. Dat maakt dat ik zowel de wereld van de eindgebruiker als die van de installatiebouw ken.”

Bedrijfsleider Bungartz

In zijn nieuwe functie bij Bungartz zal Oliver Lempert optreden als gesprekspartner voor de Europese klanten en de partners. Daarnaast ondersteunt hij de binnendienst in Düsseldorf bij klantgerichte oplossingen. Daar zal hij de verbreding en intensivering die zijn voorganger Sadko Meusel al inzette voor de Duitstalige landen verder uitbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.