Nieuws
OCI uit Malden sluit zich aan bij Indutrade Benelux
Van links naar rechts Robert-Jan Broekhuijsen (Indutrade Benelux), Peter Hartman (OCI), Wim van Zuuk (OCI) en Robert Timmer (Indutrade Benelux).

OCI uit Malden behoort sinds 14 juli 2022 tot de technische bedrijvengroep Indutrade Benelux. Met de overname versterkt Indutrade haar positie in de energie- en watersector. OCI ontwikkelt innovatieve en duurzame oplossingen voor het aansluiten van energie- en waternetwerken van het hoofdnetwerk op woningen, kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen.

OCI Malden

Het productaanbod van OCI bestaat naast een assortiment kogelkranen, fittingen en leidingen uit op maat gemaakte aansluitsystemen, kunststof producten en installatiematerialen. Er werken 20 mensen die klanten als Nederlandse netbeheerders voor warmte en gas en waterleidingbedrijven, installatiebedrijven en industriële spelers bedienen.

Indutrade

Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. De groep wil groeien met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. De decentrale structuur vormt het hart van de bedrijfscultuur en -strategie. Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie.

De Benelux-holding biedt ondersteuning op het gebied van industriële knowhow, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.