Nieuws
Nu inschrijven voor de Waterinnovatieprijs 2023/24

Tot en met 5 november 2023 kunnen waterschappers, bedrijven, startups, kennis- en onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en andere innovators van jong tot oud hun innovaties indienen. Wat de prijs de winnaars oplevert? De Waterinnovatieprijs leverde de winnaar van 2021 een bijdrage aan de bekendheid en doorontwikkeling van hun product.

Waterinnovatieprijs 2023/24

Dagelijks bedenken waterschappers allerlei slimme, technische of praktische oplossingen. Daarmee kan het werk voor schoon, voldoende en veilig water nog efficiënter. Als vanzelfsprekend vinden deze uitvindingen een toepassing in de praktijk. Maar eigenlijk verdienen ze veel meer aandacht. Kent u zo’n kleine maar succesvolle uitvinding van een collega waarvan andere waterschappen ook kunnen profiteren? Of bedacht u zelf een oplossing om waterschapswerk of een ondersteunende dienst beter, goedkoper of sneller uit te voeren? Meld ze aan voor de waterinnovatieprijs 2023/24!

Ook zoekt de organisatie naar nieuwe oplossingen voor taken en wateropgaven voor goed waterbeheer. U kunt meedingen in de categorieën: groeibriljantjes; ‘gezonde leefomgeving’, ‘dijken van de toekomst’ en ‘water- en bodemsturend’. Kijk op waterinnovatieprijs.nl of winnovatie.nl voor een uitgebreide uitleg over de vier categorieën en deelname.

Inschrijven voor de Waterinnovatieprijs 2023/24 kan tot 5 november en uitreiking van de prijs vindt plaats op 1 februari 2024 op het Waterinnovatiefestival in Utrecht.

Samenwerken

Door continu te innoveren worden de taken en opgaven voor voldoende, schoon en veilig water nog slimmer, beter en goedkoper opgelost. Op winnovatie.nl, met de Waterinnovatieprijs en het Waterinnovatiefestival wisselen de 21 waterschappen innovaties, kennis en ervaringen uit. Met elkaar en met en de bedrijven waarmee ze samenwerken. Zo leren ze van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.