Nieuws

Nieuwe vertegenwoordiging Duranmatic

Nieuwe vertegenwoordiging Duranmatic

Duranmatic vertegenwoordigt sinds 1 maart 2020 in Nederland de Franse softwareproducent Exakom.

Nieuwe vertegenwoordiging

Exakom levert Pluto Live & Web report. Dit pakket behoort tot de nieuwe generatie van rapportage- en monitoringsoftware voor ondernemingen die een moderne en robuuste informatiebeheersoplossing willen. Zo verzamelt het programma data uit meerdere bronnen om analyses en informatie te creëren. Het ontwerpt professionele toepassingen en visualiseert analyses van meerdere toepassingen.

Het programma kan zowel on site bij de klant, bij een System Integrator of in de Cloud bij derden draaien. De verschillende modules draaien in deel van een project maar kunnen dat ook standalone doen.

Data Connector

Pluto maakt verbinding met bestaande databases om gegevens uit tabellen en tabel-views te halen. Hij ondersteunt meerdere databaseverbindingen in hetzelfde project en gedraagt zich als een aggregator. Hij biedt verbindingen met SQL-databases maar ook met de meeste, industriële automatiseringsapparatuur, als PLC’s, Scada en populaire historian-software-oplossingen.

Data Historian

Hiervoor verzamelt het programma gegevens uit real-time bronnen (i) en logt deze in meerdere SQL-databases (ii). Deze module speelt in op de groeiende vraag van klanten die een nieuwe database willen creëren met schone en accurate data. De 64 bits maakt het tot een robuuste datalogger die duizenden gegevens per seconde kan archiveren in zowel utc- als lokale tijdindeling. Gegevens liggen vast in standaard en open SQL-databasetabellen zodat ook derden ze kunnen toepassen.

Modulen

Analytics zet ruwe data om in waardevolle informatie. De module biedt mogelijkheid om analyses op basis van specifieke criteria, vergelijkingen en berekeningen, te maken in combinaties met gegevens uit databases.

De gebruiker kan ook de alarmfunctie gebruiken of met designer rapportage-, monitoring- en mobiele applicaties configureren en ontwerpen.

De module Rapportage genereert automatisch PNG-, PDF- en XLS-rapporten.

Daarnaast bestaat er nog een module Webrapportage, Webmonitoring, Webanalytics en Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.