Nieuws

Nieuwe distributeur voor SPX Flow in de VS

Nieuwe distributeur voor SPX Flow

SPX Flow kondigde onlangs aan dat Lighthouse Process het bedrijf zal vertegenwoordigen in het Amerikaanse New England voor Waukesha Cherry-Burrell® (WCB), APV® componenten en het Seital Separation® programma.

Distributeur

Het relatief jonge Lighthouse Process richt zich op efficiënte klantenservice door vooral online verkoop van procesonderdelen.

Debra Tracy, President van Lighthouse Process: “We zijn natuurlijk verheugd dat we SPX Flow mogen vertegenwoordigen. Ondanks dat we een jong bedrijf zijn, herbergen we een vracht aan ervaring in food & beverage processing. We verheugen ons de samenwerking om klanten te ondersteunen bij een betrouwbaar proces zonder onverwachte stops.”

Lighthouse Process

Lighthouse Process werkt in de New England staten Massachusetts, Connecticut, Rhode Island, Vermont, New Hampshire en Maine. Het houdt voorraad in de locatie in Franklin, Massachusetts zodat het een snelle levering van kritische componenten in zuivel, food en beverage kan garanderen.

Vincent Rufo, District Sales Manager – Northeast USA van SPX Flow: “Wij zien in Lighthouse Process een veelbelovend bedrijf. Vandaar dat we de stap durven maken door hen aan te wijzen als onze distributeur in een continue strategie voor uitbreiding van klantervaringen. Wij selecteerden hen op hun snelle reacties. Wij geloven dat ze een belangrijke bijdrage aan onze toekomst kunnen bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.