Nieuws

Nieuwe directie Bosch Rexroth in Nederland

Nieuwe directie Bosch Rexroth
Financieel directeur Sergej Bender (l) en algemeen directeur Arjan Coppens (Bron afbeelding: Bosch Rexroth B.V.

Op 1 juni 2022 verkocht Bosch Rexroth in Boxtel zijn large-projects-activiteiten aan de Van Halteren Groep. De nationale verkoop- en serviceorganisatie van Bosch Rexroth gaat verder als zelfstandige organisatie. De organisatie blijft zich richten op aandrijftechniek voor industriële en mobiele markten en fabrieksautomatisering in Nederland. Het blijft daarmee onderdeel van de Bosch Groep.

Bosch Rexroth

Als specialist in aandrijven en besturen focust Rexroth zich in de toekomst naast het leveren van componenten op de complete engineering-to-order. Daarbij gaat het om het ontwikkelen, bouwen en in bedrijfstellen van aandrijf- en besturingssystemen en projecten in samenwerking met de klant.

Nieuwe directie

De organisatie staat onder leiding van een nieuwe tweekoppige directie. Arjan Coppens als de algemeen directeur en Sergej Bender vervult de functie van financieel directeur. Arjan is al jaren verantwoordelijk voor de verkoop op de Nederlandse markt. Sergej werkt al langer bij het bedrijf maar sinds 2021 als financieel verantwoordelijke voor Rexroth in Nederland. “Ik vertrouw volledig op de jarenlange kennis en kunde van onze medewerkers. Met de nieuwe compacte organisatie kunnen we flexibel en wendbaar optreden. Samen kunnen we alle uitdagingen aan”, aldus Arjan Coppens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.