Nieuws

Nieuw managementteam voor Feluwa Pompen

Nieuw manamentteam Feluwa
Het nieuwe managementteam met van links naar rechts Ralf Goebel, Ralf Scherer, Christoph Marks en Daniel Nägel.

Deze zomer ging Rudolf Gänsl na acht jaren in het management van Feluwa Pumpen GmbH met pensioen. Een team bestaande uit Ralf Goebel, Christoph Marks, Daniel Nägel en Ralf Scherer volgde hem als gedelegeerd bestuurder op. De laatste zal de woordvoering namens het management op zich nemen.

Nieuw managementteam

Alle vier deden al jarenlang ervaring op bij de Duitse pompfabrikant. Naast hun managementfunctie blijven ze in hun huidige rol. Dat betekent dat Ralf Goebel ‘Business Administration & Personnel’ voor zijn rekening neemt en Christoph Marks ‘Operations’. Daniel Nägel en Ralf Scherer leiden respectievelijk ‘Technologie’ en ‘Sales & Marketing’. Ze stellen zich ten doel om samen met de meer dan 140 medewerkers vanuit Mürlenbach duurzaam te blijven groeien op de internationale markten. 

Toekomst Feluwa Pompen

“We verheugen ons dat er een toekomstgerichte interne oplossing bestond”, zegt Ralf Scherer. “De medewerkers en onze klanten kennen ons en dat bevordert de voor onze toekomst belangrijke, nauwe samenwerking. Namens het hele Feluwa-team bedanken we de heer Gänsl voor zijn buitengewone inzet en de behaalde successen. We wensen hem het allerbeste voor zijn toekomstige leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.