Nieuws

Nieuw logo voor Van der Ende Group

Nieuw logo voor Van der Ende Group

Van der Ende Group introduceert een nieuw logo. Het verhaal achter deze wijziging kenmerkt het familiebedrijf. Veel respect voor het verleden, leven in het ‘nu’ en de blik altijd gericht op de toekomst.

Van der Ende Group

“Het oorspronkelijke idee bestaat al ettelijke jaren. Ik dacht destijds dat bij het definitief overnemen van het stokje van mijn vader, ik als eerbetoon het logo zou aanpassen”, verklaart Lex van der Ende, Managing Director Van der Ende Group.

De geschiedenis zou zich dan herhalen. Want het huidige logo van Van der Ende Groep, de herkenbare AE, zijn de initialen van Arie van der Ende. Arie was de vader van de oprichter van Van der Ende Group, Piet van der Ende. Uit respect voor zijn vader had Piet besloten om zijn initialen te verwerken in het logo.

Nieuw logo

Lex: “Vanaf heden hanteren we een logo waar eigenlijk alles in zit. Modern, internationaal en mijn vader. We onthulden afgelopen vrijdag tijdens ons jaarlijks terugkerend bedrijfskerstfeest in het bijzijn van alle collega’s het nieuwe logo. Ik vond het eerlijk gezegd best spannend maar ik ben uiteindelijk blij en trots dat we op deze wijze m’n vader dit eerbetoon postuum kunnen geven. Ik weet dat hij er in het begin wel een beetje aan had moeten wennen maar dat hij het na een tijdje prachtig had gevonden.”

Eerbetoon aan Piet

Naast het eerbetoon aan Piet bestaan er andere redenen voor de verandering van het logo. Logo’s zijn dynamisch, die veranderen door de jaren heen. Zo ook het logo van Van der Ende Group. Daarnaast rolt het bedrijf ook direct de volledig, nieuwe huisstijl verder uit. Bovendien vormt de internationale strategie van het bedrijf een reden om de ‘u’ toe te voegen en het internationalere Group met een u in plaats van de Nederlandse versie te hanteren. En het nieuwe logo oogt fris, modern en smoelt internationaal ook nog eens goed, aldus een verklaring van Van der Ende Group.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.