Nieuws

NCOI Groep neemt ROVC over

NCOI Groep neemt ROVC over

NCOI Groep en de aandeelhouders van ROVC hebben overeenstemming bereikt over de overname van laatstgenoemde, de techniekopleider van Nederland.

Verder groeien

De overname past in de strategie van NCOI Groep om verder te groeien in de technische onderwijsmarkt. “Zeker gezien de grote vraag naar gekwalificeerd technisch personeel is het van groot maatschappelijk belang mensen op te leiden in deze markt.

 

Het opleidingsinstituut heeft 80 medewerkers in dienst en blijft zelfstandig opereren vanuit Ede onder leiding van het huidige managementteam. Het biedt een compleet aanbod praktijkopleidingen inclusief MBO op het gebied van aandrijftechniek, industriële elektrotechniek, procestechniek, installatietechniek, veiligheid, gezondheid en milieu, klimaattechniek en industriële automatisering.

Ieder jaar volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC. De praktijkgerichte docenten verzorgen de trainingen en opleidingen door heel Nederland.

Daarnaast heeft ROVC een eigen merkonafhankelijk practicum, het ROVC TechCenter in Ede en Rotterdam.

NCOI Groep

NCOI Groep heeft als missie mensen (jong en oud) te voorzien van de beste opleidingen en trainingen. De groep faciliteert hiermee een Leven Lang Leren in Nederland. Behalve NCOI Opleidingen en NCOI Techniek maken Scheidegger, NTI, Schoevers, ISBW, Computrain, Markus Verbeek Praehep, NIBE-SVV, Pro Education, ISES, Lectric , Bestuursacademie Nederland en Luzac deel uit van de groep. NCOI Groep heeft circa 1800 medewerkers en circa 3500 actieve freelance professionals.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.