Nieuws
Nauwkeurige, lineaire bewegingen met miniatuur kogelomloopspindels

Bosch Rexroth breidt het miniatuurportfolio uit met een cilindrische, enkelvoudige moer. De eenvoud vereenvoudigt onderhoud en verlengt de levensduur.

Miniatuur kogelomloopspindels

De moeren kunnen in kant-en-klare PSK-precisiemodules en overal waar precieze, lineaire bewegingen in beperkte ruimtes plaatsvinden. De cilindrische enkelvoudige moer leent zich voor spindels met een diameter van 6 en 8 mm en een spoed tussen 1 en 5 millimeter. Het nieuwe, cilindrische ontwerp maakt de moer compact en dus geschikt voor gebruik op plaatsen met beperkte ruimte. Bij dagelijks gebruik profiteren gebruikers van lange nasmeerintervallen en maximale betrouwbaarheid.

Nauwkeurige bewegingen

De nauwkeurige afloop van de kogels in de moer garandeert absolute precisie. Het bedrijf leverde al eerder spindels met nominale diameters van 6 tot 12 millimeter een spoed van 1 tot 10 millimeter. Het interne recirculatiesysteem zorgt ervoor dat de kogels soepel bewegen wat resulteert in nauwkeurige en rustige beweging van de kogelomloopmoer. Samen met de miniatuurkogelrailsystemen bieden de kogelomloopspindels optimale voorwaarden voor alle toepassingen die kleine onderdelen en een hoog draagvermogen vereisen.

Het berekeningsprogramma Linear Motion Designer (LMD) helpt gebruikers bij het selecteren en ontwerpen van hun schroefaandrijvingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.