Nieuws
Motorstarters en -beveiligingen met Push-in klemtechnologie

Powermanagementbedrijf Eaton breidde onlangs zijn assortiment motorbeveiligingsschakelaars en magneetschakelaars uit met nieuwe modellen met Push-in klemmen. Push-in klemmen verkorten volgens de leverancier de bedradingstijd van de componenten met 50 procent in vergelijking met conventionele schroefklemmen.

Push-in klemtechnologie

De klant kan kiezen voor Push-in klemmen op de PKZM0 en PKE motorbeveiligingsschakelaars in het vermogensbereik tot 32A en de DILM en DILA magneetschakelaars tot 38A.

De Push-in technologie biedt machinebouwers en systeemintegratoren een voordeel bij vereenvoudigde, handmatige montage. Hij/zij steekt de met adereindhulzen afgewerkte, massieve of ultrasoon gelaste kabel zonder gereedschap in de klem. Verbindingen met behulp van Push-in-terminals zijn veilig en onderhoudsvrij, ook onder zware omgevingsomstandigheden en trillingen.

Motorstarters en -beveiligingen

De identieke footprint maakt dat de gebruiker apparaten met schroef- of Cage-klemmen eenvoudig kan vervangen zonder een nieuw ontwerp voor DIN-rail of schakelkast. De nieuwe motorbeveiligingen beschikken over dezelfde goedkeuringen en certificeringen als de modellen met schroefklemmen, waaronder bijvoorbeeld UL Type E. Motorbeveiligingsschakelaar PKZM0 is er ook in een versie met schroefklemmen op de voedingsklemmen en Push-in klemmen op de uitgaande klemmen. Dit biedt de mogelijkheid meerdere apparaten via een driefasige kamrail te voeden met de voordelen van de Push-in technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.