Nieuws
Modulaire serie opveorinstallaties

Pompenspecialist Wilo introduceert een geheel nieuwe lijn opvoerinstallaties. Met de DrainLift Sani stroomlijnt de fabrikant het bestaande portfolio en zorgt met vergaande modulariteit van de basistypes voor uitbreiding van de toepassingen.

Opvoerinstallaties

De basistypes S en M beschikken elk over een pomp en L en XL werken elk met twee pompen. Dankzij de variëteit in afmetingen en technische uitvoeringen kan de gebruiker de DrainLift Sani opvoerinstallatie nagenoeg overal toepassen voor het verzamelen en transporteren van afvalwater. Daarbij varieert het programma van de S-versie voor woningen tot aan de XL-uitvoering voor grote bedrijfsobjecten.  

Modulair

De compacte uitvoering en het geringe gewicht maken de installatie eenvoudig te transporteren en monteren. Bovendien zorgen verschillende aansluitmogelijkheden voor extra flexibiliteit bij het installeren. Het grote schakelvolume en de thermische motorbeveiliging garanderen een hoge bedrijfszekerheid, aldus de fabrikant. Een extra storingsfunctie activeert het alarm onafhankelijk van het net. Optioneel kan het alarm ook als push-bericht naar mobiele apparatuur worden gestuurd.

Gebruik van hoogwaardige materialen zoals rvs, fijngietwerk en technische kunststoffen verhogen de duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.