Nieuws

Modulair pompsysteem voor biogascentrales

Modulair pompsysteem voor biogascentrales

Wangen optimaliseerde zijn X-Unit voor gebruik in biogasplants. Het modulaire systeem met de X-Tract en X-Cut kan volgens de fabrikant extreem hoge snelheden en een druk tot 6 bar aan. Dat combineert de unit met efficiency en lage slijtage- en onderhoudskosten.

Biogascentrales

De duurzame, heavy-duty afdichting met in eigen huis ontwikkelde koel- en smeerfunctie bereikt hoge prestaties en leent zich voor een druk tot 6 bar.

De snijeenheid met roterende snijbladen bereikt snelheden tot 3.000 tpm waardoor de verteringssnelheden van het substraat toenemen. Vreemde stoffen worden uit het medium verwijderd zonder extra energieverbruik. Hij beschikt ook over procesgeoptimaliseerde aanpassing van de verpompte media door eenvoudige verandering van de zeefgeometrie. Het ontwerp van de opvangbak optimaliseert de doorstroom.

Pompsysteem

Een montagestandaard biedt de mogelijkheid met een kruiwagen de verwijderde verontreinigingen af te voeren. Ook de extra spoelaansluitingen helpen het systeem snel te reinigen. Het scheiden van vreemde voorwerpen gebeurt zonder bewegende delen.

De snijeenheid is volgens de fabrikant optimaal aan te passen aan de media. De compacte standaardflens bespaart ruimte in het constructieontwerp. (De)montage van de slijtdelen kan zonder externe hefinrichting dankzij de aandrijfeenheid gemonteerd op de slede bij de X-Cut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.