Nieuws

Metav 2022 verschoven naar juni

Metav 2022 verschoven naar juni

Metav 2022 gepland voor maart 2022 in Düsseldorf gaat naar 21- 24 juni 2022. De internationale beurs voor metaalbewerkingstechnologie lijdt onder de toenemende coronagevallen door omicron.

Metav 2022

Dr. Wilfried Schäfer, bedrijfsleider bij Metav-deelnemer VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken): “De coronapandemie verloopt door de omicronvariant heel dynamisch met significante stijging in de aantallen. Dat bemoeilijkt het plannen van de beurs. Vandaar dat we nu al besluiten de beurs drie maanden uit te stellen. Daarmee hopen we verdere, onnodige kosten voor de standhouders te vermijden. Wij staan continu met hen in contact en weten dat ons besluit op een ruime meerderheid van hen kan rekenen.”

Juni

Martin Göbel, hoofd beurzen bij VDW onderschrijft dat. “Voor ons staan standhouders en bezoekers op plaats 1. We willen beide partijen de meest optimale kans geven te netwerken en innovaties over het voetlicht te brengen. Naar onze overtuiging ondersteunt een verschuiving van de beurs dat beter. Ook al moeten we dan met zijn allen drie maanden langer wachten.“

Van 21 – 24 juni 2022 ziet de bezoeker in Düsseldorf het hele spectrum van metaalbewerkingsmachines met bijbehorend meettechnieken, software tot aan oppervlaktebewerkingstechnologie. Metav onderscheidt vier onderwerpen: Additieve Manufacturing, Medisch, Moulding en Kwaliteit.

Kijk voor de meest actuele informatie op de site.

Düsseldorf Messe besloot intussen om ook de beurzen Tube&wire parallel aan Metav te laten plaatsvinden. Dat betekent dat de bezoeker tegelijkertijd informatie over de buizen&leidingen & draad en kabel kan vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.