Nieuws

U kunt nog meedingen naar een TechAward 2018. Meld uw noviteit(en) dan aan in een van de drie categorieën: World of Automation – Motion & Drives, World of Laboratory en World of Electronics. Inzenden, met daarbij productnaam, productomschrijving, promotiemateriaal en naam van de exposant, kan tot 1 augustus. Hoe later de beursorganisatie uw inzending ontvangt, hoe korter Wots-sitebezoekers kunnen stemmen.

Stemmen en jury

Sinds mei 2018 kunnen bezoekers van de WoTS-website al stemmen op hun favoriete noviteit. Uiteindelijk sluit op 1 september 2018 de stembus.

Daarnaast kijkt een professionele vakjury naar alle inzendingen. Nieuw ten opzichte van eerdere edities is dat deze vakjury (waaronder de hoofdredacteur van Pomp NL) een prominentere rol krijgt bij het aanwijzen van de winnaar. De jury kiest zowel de vier genomineerde noviteiten per categorie (rekening houdend met stemvoorkeuren van de bezoekers) als de winnaar per categorie. De twaalf genomineerde noviteiten worden tentoongesteld in de TechAward-galerijen op de beursvloer en de winnaars worden aan het einde van de eerste beursdag, 2 oktober 2018 bekendgemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.