Nieuws

Marketing met een verhaal

Marketing met een verhaal

Voor in het blad Pomp NL maar ook voor uw eigen site kan Eisma Media Groep u helpen met een verhaal. Dat heet met een mooi woord: Content marketing.

Content marketing

Content marketing gaat over het creëren, distribueren en beheren van content waarbij de content het doel heeft om klanten aan te trekken, te behouden, te activeren of omzet binnen een bedrijf of organisatie te vergroten. In deze content staat nooit een product of dienst centraal maar altijd de interesses van het publiek.

Bij Eisma Media Groep weten we hoe we verhalen moeten maken én verspreiden. Dat kunnen we ook voor u doen. Daarmee helpen we u met het vinden, binden en activeren van uw publiek.

 

Meer dan adverteren

Alleen adverteren is tegenwoordig namelijk niet meer voldoende. Zowel bestaande als potentiële klanten willen verhalen lezen over het wat, waarom en hoe van uw bedrijf, product of dienst. Met content marketing kunt u uw klant ondersteunen tijdens de hele ‘customer journey’, dus vanaf het moment dat de klant een vraag of probleem heeft tot het moment van de aankoop. Aan het begin van de customer journey bestaat er een andere informatiebehoefte dan aan het einde. Met de juiste content speelt u in op deze variërende informatiebehoefte en ondersteunt u uw (potentiële) klant tijdens het hele aankoopproces.

U bent u misschien niet eens bewust van alle kennis die u binnen uw bedrijf heeft. Of weet niet hoe die te vermarkten. Delen levert u waarschijnlijk nieuwe klanten op. De technische mensen van de Research & Development-afdeling, accountmanagers die dagelijks hun klanten spreken en mensen die op de klantenservice vragen beantwoorden, beschikken allemaal over informatie die u via een geschreven tekst of video kunt delen met uw klanten.

 

Tijdschrift met voorbeelden

Content marketing vraagt wel om een lange adem en een gestructureerde aanpak.

Om u alvast een beetje wegwijs te maken, heeft Eisma Content Marketing een tijdschrift samengesteld met daarin voorbeelden. Op de site kunt u dat aanvragen. Daar vindt u ook alvast negen praktische stappen voor uw contentmarketingstrategie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.