Nieuws
Marjolein de Wit-Blok Lid van Verdienste bij KIVI

Jan Wind, voorzitter KIVI-afdeling Defensie en Veiligheid onderscheidde op 13 april 2022 tijdens het Kooy-symposium Marjolein de Wit-Blok tot Lid van Verdienste.

Marjolein de Wit-Blok

Marjolein de Wit-Blok, ook auteur bij PompNL zet zich al sinds 2015 in binnen de afdeling Defensie en Veiligheid. Vandaar dat het afdelingsbestuur haar bij het hoofdbestuur voordroeg.

Vanaf 2016 vervult zij de rol van secretaris van de Kooy-symposiumcommissie en sinds 2018 is zij tweede secretaris van de afdeling. En als coördinator activiteiten binnen het bestuur stimuleert Marjolein de bestuursleden van de afdeling en anderen om activiteiten inhoudelijk te organiseren. Zij verzorgt de coördinatie, de communicatie en de nodige logistiek. Dat doet zij ook voor andere grote activiteiten. Zoals de jaarlijkse cursus ‘Defensie voor ingenieurs’ en het Kooy Symposium.

KIVI

Tijdens de coronacrisis ontwikkelde Marjolein een concept voor KIVI met korte, inhoudelijke webinars. Daar maakt de vereniging nog steeds dankbaar gebruik van.

‘Zonder Marjolein zou de afdeling veel minder activiteiten kunnen ontplooien dan nu mogelijk, zowel qua aard als aantal, Dit alles levert de afdeling een zeer grote bekendheid op, zowel binnen als buiten KIVI. Als afdelingsbestuur willen we niet alleen leden na afloop van hun bestuursperiode of andere inzet onderscheiden maar excellente inzet al veel eerder belonen. Marjolein is die beloning meer dan waard.’

En dat kan het team van PompNL alleen maar onderschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.