Nieuws

Maintenance en Worksafe onder een dak

Maintenance en Worksafe onder een dak

De Easyfairs vakbeurzen Maintenance en Worksafe vinden dit jaar voor het eerst plaats onder een dak. Op 21, 22 en 23 april 2020 opent Evenementenhal Gorinchem zijn deuren om geïnteresseerden in onderhoud en veiligheid binnen diverse industriële sectoren van kennis te voorzien.

Maintenance

Twee jaar geleden organiseerde easyfairs voor het eerst de Maintenance in Gorinchem. Deze beurs richt zich op industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid met als doel het optimaliseren van het productieproces.

Worksafe

De vakbeurs Worksafe richt zich op professionals met oplossingen voor veilig en gezond werken binnen de industriële sector, zoals (machine)veiligheid, rampenpreventie en -bestrijding en persoonlijke veiligheid.

Maintenance en Worksafe onder een dak

Assets, Veiligheid en Human Factor

Beide vakbeurzen vormen samen een platform voor de nieuwste onderhoudstechnologieën en veilig & gezond werken binnen diverse industriële sectoren. Het evenement voorziet ook in een conferentieprogramma met als thematiek ‘Assets, Veiligheid en Human Factor’. Assets moeten steeds slimmer en efficiënter worden (ook de verouderde) en minder CO2 uitstoten. Een andere uitdaging vormt het elimineren van ongevallen als gevolg van menselijke fouten. Hoe kunnen we technologische ontwikkelingen implementeren in organisatiestructuur en leiderschapsstijl. De NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) levert een belangrijke bijdrage in dit programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.