Nieuws

Lybover in het nieuw

Lybover in het nieuw

In 33 jaar tijd heeft de familie Boels haar onderneming van een eenmanszaak tot een bedrijvengroep met bijna 200 medewerkers uitgebouwd. Ze hebben inmiddels zeven nichebedrijven in hun portfolio. Om dit alles duidelijk te profileren naar de buitenwereld werd gekozen om onder één verschijningsbeeld in de markt te treden. Dus kwamen er een centraal logo en een nieuw pand. De arend moet weergeven wat Lyboyer wil uitstralen: ‘On the wings of engineering’.

Zes Business units

De Lybover groep bestaat voortaan uit zes Business Units (tussen haakjes de voormalige namen):

Recycling: Machines en installaties voor droge scheidingstechnieken (BULK .ID)

Metal: Plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen en dit zowel in staal als in inox. (Hafibo – Hafinox)

AIR: Industriële ontstoffingsinstallaties. (Keller Lufttechnik Benelux – Keller France – Luksal)

Fire: Brandcompartimentering en rook en warmte afvoerinstallaties voor ondergrondse parkings en gebouwen (Keller Benelux)

Installation: Montage en service activiteiten (Lybotech)

Bulk: Installaties voor opslag en transport van bulkgoederen (Motogroup – site Brugge)

 

Nieuw kantoor

In maart namen de medewerkers van de Business Unit Air, Recycling, Metal en Fire hun intrek in het nieuwe hoofdkantoor van Lybover. Het gebouw biedt plaats aan zo’n 100 medewerkers en heeft een oppervlakte van 2000m². De centrale diensten, zoals Finance , IT en HR werden gecentraliseerd in een bestaand gebouw dat verbonden is met de nieuwbouw. Lyboyer benadrukt dat het ook altijd op zoek is naar nieuwe medewerkers.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.