Nieuws
Leybold genomineerd voor Engelse composietenwerkgever van 2021

Het Engelse Leybold, in Chessington staat op de shortlist van Werkgever van het jaar 2021 bij de Composites UK Trade Association. De jaarlijkse award gaat naar een bedrijven in de composietenindustrie die zich individueel of bedrijfsmatig onderscheiden.

Leybold

“De award honoreert goed werkgeverschap als trainingsprogramma’s en beloningssystemen”, legt Ian Dorman, General Manager van Leybold uit. “Het doet ons deugt dat wij tot de shortlist te behoren. Het beloont de investeringen die we deden in onze werknemers en toekomstig talent.”

Een leven lang leren

“We hanteren een cultuur van een leven lang leren, continue feedback en zelfontplooiing. De nominatie betekent dat we aan het beging staan van een toekomst als een goede werkgever”, aldus Sarah Cogswell, HR Manager. “Alle werknemers gaan op een missie van performance en ontwikkelingsdoelen en nemen deel aan onze Performance Enablement cycle.”

De jury maakt de winnaar op 3 november 2021 bekend. In een Leyboldstand toont het bedrijf zijn activiteiten als vacuümsystemen en het fabricere van vacuümpompen en onderdelen zoals voor de semiconductorindustrie. Ook de food- en verpakkingsindustrie, massaspectrometers en R+D gebruikt veel vacuüm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.