Nieuws
Leybold dubbel in de prijzen: om de bedrijfscultuur en als werkgever

Op 1 november ontving Leybold UK zowel de Best Organisation Culture 2023 van de LAB Awards en Employer of the Year 2023 van Composites UK. ‘Dat geeft blijk van onze kernwaarden: interactie, toewijding en innovatie. Maar het ondersteunt ook onze toewijding om van Leybold een fijne plaats om te werken te maken.’

Beste bedrijfscultuur 2023

De categorie LAB Award 2023 Best Company Culture erkent een uitstekende inzet voor de verbetering van gelijkheid, diversiteit en inclusie binnen het personeelsbestand. ‘Leybold toonde bewijs van diversiteits- en inclusiebeleid, belonings- en erkenningsprogramma’s, retentiepercentages en regelmatige, zinvolle communicatie met werknemers om de prijs te behalen’, aldus de jury.

Ian Dorman, General Manager Leybold EMEA N&E: “Het feit dat we met name in deze categorie de LAB Award ontvingen, betekent een bijzondere erkenning van onze inspanningen op deze gebieden en betekent veel voor het hele team.”

Leybold promoot een veilige plek voor medewerkers om te leren en zich optimaal te ontwikkelen. De vacuümspecialist streeft ernaar dat medewerkers zich volledig kunnen inzetten op het werk en vrij zijn van oordelen of vooroordelen.

Leybold dubbel in de prijzen: om de bedrijfscultuur en als werkgever

Werkgever van het jaar

En het vacuümbedrijf viel voor het derde jaar op rij in de prijzen bij de Composites UK. Daarmee ziet het bedrijf zijn inzet voor het opbouwen van een cultuur van levenslang leren, constructieve feedback en zelfontwikkeling, om het volledige potentieel van mensen mogelijk te maken beloond. “Het is een voorrecht om door Composites UK te worden uitgeroepen tot Werkgever van het jaar. Onze positieve cultuur ondersteunen we door een thema van inclusiviteit waarbij we iedereen het gevoel geven een rol te spelen om van Leybold een Great Place to Work te maken”, zegt Sarah Cogswell, HR Manager Leybold.

De prijs voor Werkgever van het Jaar wil de inzet van werkgevers voor de ontwikkeling van hun personeel door middel van leerlingplaatsen of opleidingen te erkennen en te vieren, belonen. De branchevereniging wil de inspanningen erkennen die bedrijven leveren die investeren in hun werknemers en zich inzetten voor de ontwikkeling van hun personeelsbestand.

Leybold

Tot de aandachtsgebieden in de afgelopen 12 maanden om van Leybold een Great Place to Work te maken, behoren het opbouwen van een talentennetwerk voor jonge carrières via lokale partnerschappen met hogescholen, het implementeren van door mensen geleide activiteiten die gericht zijn op inclusie en betrokkenheid, en het omarmen van een cultuur van levenslang leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.