Nieuws
Leybold breidt servicecapaciteit uit voor droge vijzelpompen

Leybold UK opende onlangs een servicefaciliteit voor droge vijzelpompen in het Engelse Chessington. Daar kan het ook de grotere pompen onderhouden.

Uitbreiding servicecapaciteit

De nieuwe servicefaciliteit betekent dat Engelse klanten niet langer hun pompen naar een servicepunt hoeven te verschepen naar een overzeese locatie. Dat scheelt transport, tijd en kosten.

In deze eerste, gecertificeerde Leybold vijzelpompservicelocatie in de UK werken speciaal opgeleide monteurs. Zij reisden daarvoor af naar het Leybold Service Technology Centre in Dresden. De pompfabrikant ontwierp de nieuwe servicelijn in Engeland op basis van procesoptimalisatie. Om de kwaliteit te waarborgen, krijgen klanten twaalf maanden garantie op de originele onderdelen.

Droge vijzelpompen

In vergelijking met de oliehoudende variant bieden de droge vijzelpompen volgens de fabrikant meer kracht en een consistente en betrouwbare performance.

Erik Vosselman, Business Line Manager, Service toont zich verheugd over de service-uitbreiding. “We kunnen nu nog meer lokale service bieden voor de droge-pompenreeks. Dat inclusief de Dryvac-, Leyvac- als Varodry-range en de schroefpompenlijn. Dat maakt ons tot aangewezen partner in de UK als het gaat om reparatie en onderhoud bij vacuüm.”

Paul Carroll, UK Service Manage vult aan: “We kunnen nu binnen tien dagen een reparatie uitvoeren op onze locatie in Chessington, met originele OEM-parts. Onze uitwissel pomppool ondersteunt nog eens extra de snelheid en het minimaliseren van de downtime voor de klant.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.