Nieuws
Van Beek wint Proces Innovatie Prijs 2018
Perry Verberne (rechts) nam in 2018 namens Van Beek de PIP in ontvangst.

Schreef u al in voor Proces Innovatie Prijs (PIP)? De tijd begint te dringen want de deskundige jury moet zich bijna buigen over de ingezonden innovaties. Dus wilt u uw technologie of product in de spotlight plaatsen, schrijf dan nu nog in.

Proces Innovatie Prijs

Bedrijven kunnen met de PIP hun project, product of technologie extra onder de aandacht van de bezoekers en een vakjury brengen. Alle nominaties staan vlak voor de beurs op www.wots.nl met productnaam, productomschrijving en naam van de inzender.

Op de beursvloer komen de nominaties ook in de schijnwerpers te staan en de uiteindelijke prijsuitreiking vindt in de Machevo Hotspot op beursdag 2 plaats. Na drie jaar corona wil Machevo netwerken en nieuwe leden enthousiasmeren. Elk jaar organiseren ze een ledenvergadering onder het motto ‘Connect’. Maar nu moet alles weer opstarten en lijkt het vooral een reconnect. Vandaar dat iedereen op woensdag 28 september vanaf 16.00 uur mag aanhaken. Om 17.00 uur vindt dat de uitreiking van de Proces Innovatie Prijs en de Hartong-trofee plaats.

Vier jaar geleden viel Van Beek Schroeftransport in de prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.