Nieuws
KSB integreert website, webshop en productcatalogus

Pompen-en afsluiterproducent KSB vernieuwde de website www.ksb.nl. De integratie met een e-platform biedt klanten in één omgeving toegang tot website, webshop en productcatalogus. De klant kan kiezen voor Nederlands- of Engelstalig.

KSB-klanten

Klanten kunnen zich voor gebruik van de nieuwe mogelijkheden via de webshop registreren op MyKSB.

Via de webshop kunnen ze klantspecifieke productinformatie alsmede CAD-tekeningen en technische gegevens bekijken. Ook vindt de koper voorraad, levertijden en prijsinformatie op de website.

Met KSB’s expertise van OCI- en EDI-interfaces kunnen het offerteproces en de order- en dataverwerking tussen KSB en haar klanten verder worden verbeterd en versneld. Door het opnemen van de productdata in zijn eigen systeem vindt naadloze informatieoverdracht plaats. Zo kan hij bestelling, facturering, bestelbevestiging en beschikbaarstelling van het leveringsbewijs geheel elektronisch via zijn inkoop- of ERP-systemen uitvoeren.

Productcatalogus

Het voorkomen van dubbele gegevensopslag en -verwerking vermindert de kans op fouten/ Hij krijgt met het nieuwe systeem een volledig transparant beeld van alle lopende zakelijke transacties. Bij vragen kan hij customer support raadplegen. Versleutelingstechnologie garandeert veiligheid over de hele procesketen.

Een bezoeker zonder account kan de wel productcatalogus raadplegen. Inclusief doorsnedetekeningen, materiaalnummers, technische gegevens en grafieken.

Website en webshop

De website biedt de gebruiker 24/7 een persoonlijke, digitale adviseur voor het complete KSB-pakket. Naast Nederland valt de website te raadplegen in Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Finland en Slovenië. Binnenkort volgen alle andere wereldlanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.