Nieuws
KSB 100 jaar actief in Nederland

KSB en Leistritz Pumpen GmbH beginnen aan een gezamenlijke servicetoekomst met als doel nog efficiënter hun gezamenlijke schroefpompdiensten aan te bieden. Na een succesvolle testfase in Frankrijk rollen de partijen de servicealliantie stapsgewijs naar andere landen.

KSB en Leistritz

Met meer dan 190 servicecentra en 3.500 servicemedewerkers biedt KSB SE & Co. KGaA, pompen, afsluiters en inspectie-, onderhoud- en reparatieservices wereldwijd. Voor het uitbreiden van haar premiummerk SupremeServ werkt het bedrijf vanaf juni 2022 samen met Leistritz Pumpen GmbH. Met de service-alliantie kan het de klantenservice wereldwijd naar een fijnmazig en snel niveau tillen.

Servicealliantie

“In de volgende stap breiden we de servicealliantie uit naar onze klanten in Singapore, Thailand en Indonesië”, verklaart Markus Schwarte, algemeen directeur van Leistritz Pumpen GmbH. “Samen acteren we sneller en kunnen we 24/7 nauwkeurig inspelen op de behoeften van onze klanten. Dat impliceert een hoge beschikbaarheid, 365 dagen per jaar. Klassiek, persoonlijk, lokaal en wereldwijd, digitaal verbonden.”

Uitrollen

Dr. Dirk Kollmar, Head of Service Operations bij KSB, legt de toekomstplannen van de servicealliantie uit. “We bundelen onze krachten om onze klanten een servicepakket aan te bieden dat op alle toepassingen kan worden afgestemd. We versterken daarmee ook onze gezamenlijke, wereldwijde service-aanwezigheid.”

Het continu opleiden van technisch personeel garandeert topkwaliteit aldus de partners.

Het gesynchroniseerde dienstenportfolio van de alliantie staat op de websites van zowel KSB als Leistritz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.