Nieuws
Krachtige controller en een bedieningspaneel in een

Het nieuwe C80 Power Panel biedt de gecombineerde voordelen van een krachtige controller en een modern bedieningspaneel in een HMI-apparaat. Zijn compatibiliteit met B&R Automation Panels biedt machinebouwers flexibiliteit bij het gebruik van het nieuwe paneel.

Bedieningspaneel

De minimale inbouwdiepte maakt het multi-touch paneel geschikt voor compacte machines met beperkte ruimte in de schakelkast. Het ontbreken van een harddisk en een ventilator garanderen een onderhoudsarm leven.

De fabrikant installeert de software vooraf zodat de gebruiker de C80 snel en gemakkelijk in gebruik kan nemen. I/O-modules, motion control assen en veiligheidscomponenten zijn direct op het paneel aan te sluiten. De gebruiker schakelt het Power Panel C80 alleen in en zet de applicatie erop.

Krachtig en kostenefficiënt

Op de Intel Atom-processor draait het real-time besturingssysteem Automation Runtime van B&R parallel aan een embedded Linux-besturingssysteem voor de HMI-applicatie. Een hypervisor verdeelt de resources van de processor tussen de twee besturingssystemen zonder dat deze elkaars prestaties beïnvloeden. De kosten dalen door efficiënter gebruik van de beschikbare hardwarebronnen.

Intuïtieve aanraakbediening

Met het softwarepakket mapp View krijgt de gebruiker directe toegang tot de wijde wereld van de webtechnologie, direct vanuit de engineeringomgeving. Het capacitieve touchscreen reageert nauwkeurig en betrouwbaar. Zelfs bij bediening met dikke leren handschoenen. Gebaren zoals zoomen of vegen zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring. De voorzijde beschikt over IP65-bescherming. Het multi-touchpaneel is verkrijgbaar met een helder of anitreflecterend scherm in vier verschillende breedbeeldformaten (7,0″, 10,1″, 12,1″ en 15,6″) en één 4:3-formaat (5,7″).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.