Nieuws

Kirsten Bradley algemeen directeur Wilo Nederland

Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur Wilo Nederland

Sinds 1 januari 2021 heeft Wilo Nederland in de persoon van Kirsten Bradley een nieuwe algemeen directeur. In haar functie zal zij zich richten op verdere groei en versteviging van Wilo in Nederland.

Kirsten Bradley

Kirsten Bradley (49) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en bekleedde sinds 1996 verschillende managementfuncties in binnen- en buitenland. De eerste jaren van haar carrière was Kirsten actief in Corporate Finance, financiële strategie en overnames en fusies om vervolgens meer betrokken te raken in algemeen management. Hier ontwikkelde zij een speciale passie voor het samenwerken binnen en het managen en motiveren van teams. In 2013 maakte Kirsten de overstap naar familiebedrijf SHV waar ze onder meer werkte bij Eriks en Mammoet. Bij deze laatste maakte ze als Director Business Development deel uit van het managementteam Europa.

Wilo Nederland

Met de overstap naar Wilo komt Kirsten Bradley weer bij een familiebedrijf waarbinnen mensen tot het belangrijkste kapitaal behoren. Thema’s als duurzaamheid, innovatie en kwaliteit vormen niet alleen de drijfveer voor de toekomst maar worden ook weerspiegeld in het huidige productenaanbod, services en oplossingen die Wilo aan haar klanten biedt. In haar nieuwe functie richt Kirsten zich op versteviging en uitbreiding van het team en verdere groei van het bedrijf.

Naast haar professionele carrière is Kirsten een enthousiast hardloper en fervent bierbrouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.