Nieuws

Ketelvoedingspompen voor Argentinië

Ketelvoedingspompen voor Argentinië

Sulzer leverde de laatste anderhalf jaar zo’n 70 ketelvoedingspompen met grote capaciteit aan klanten in Argentinië. Het bedrijf noemt het land de meest dynamische en meest gevarieerde energiemarkt in Latijns-Amerika.

Argentinië

De Argentijnen investeren in zowel hernieuwbare als conventionele energieopwekking. Dat resulteert in veel zowel nieuwgebouwde centrales als gemoderniseerde projecten in het hele land.

Sulzer noemt zijn expertise in het ontwerp, de productie en de ondersteuning van gespecialiseerde producten voor de sector als reden voor de populariteit van zijn pompen.

Ketelvoedingspompen

De orders kwamen van zowel eindgebruikers als hun aannemers engineering, inkoop en bouw (EPC). De meeste bestellingen behelsden drie of vier pompen en sommige klanten bestelden meerdere pompensets voor verschillende elektriciteitscentrales.

Lokaal

Lokale pompspecialisten verzorgen de on-site installatie en inbedrijfstelling. Vanuit de VS ondersteunen ze het ontwerp- en specificatieproces voor sommige klanten.

Lokale productiemogelijkheden ondersteunen het voldoen aan de veeleisende leveringsschema’s. Bovendien stelt het de klanten in staat om de kwaliteit en testprocedures ter plaatse te controleren en uit te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.