Nieuws

Kemet Europe geeft workshops op open dag

Kemet Europe geeft workshops tijdens open dag

Kemet Europe te Bergen op Zoom viert op 2 april 2020 haar 55-jarig jubileum met een open dag, interactieve workshops en demonstraties. Belangstellenden kunnen dan onder deskundige begeleiding actief kennismaken met verschillende oppervlaktebewerkingen zoals precisie polijsten, vlak leppen en ultrasoon reinigen.

Interactieve workshops

Gedurende de open dag stelt Kemet Europe in diverse ruimten haar precisie-apparatuur ter beschikking om uit te proberen of te demonstreren. Te denken valt aan lasapparatuur, lasergraveren, mechanische en ultrasone handpolijstsystemen, ultrasone reinigingssystemen (op water- en solventbasis), conventioneel vlakleppen op machines en handmatig met diamant en micro-smeren bij een boorbewerking.

Zo kunnen bezoekers uitproberen en kennis uitwisselen. Ook over het eigen bewerkings- en productieproces met specialisten.

Deelname is gratis na aanmelding vooraf.

Open dag

De open dag biedt de bezoeker de mogelijkheid om naar keuze deel te nemen aan acht workshops. Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De bezoekers krijgen ook gelegenheid om de recent aangebrachte uitbreiding van de werkplaats en het magazijn te bezichtigen, alsook een kijkje te nemen in de diverse kantoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.