Nieuws
Jon Robinson Global Director Water & Maritime bij Royal HaskoningDHV

Per 5 januari 2023 krijgt Jon Robinson de functie van Global Director Water & Maritime bij Royal HaskoningDHV. Zijn collega Sabine Bink begint al op 1 december 2022 als Global Director Industry & Buildings.

Royal HaskoningDHV

CEO Erik Oostwegel van Royal HaskoningDHV sprak bij de bekendmaking uit dat het bedrijf met de komst van beiden verder kan innoveren en de krachten kan bundelen om de gekozen strategie waar te maken.

“Jon kan bogen op uitgebreide expertise en leiderschap in water. Dat combineert hij met strategische kennis van maritieme zaken en de ambitie om ons doel de wereld samen te verbeteren, verder uit te rollen. Dat maakt hem tot de juiste persoon om onze Business Line Water & Maritime te leiden. Hij brengt ervaring in nieuwe service- en innovatie-ontwikkelingen mee maar ook een frisse blik die kan zorgen voor een andere dynamiek.”

Jon Robinson

Jon komt van Aecom waar hij als laatste de functie van Hoofd Watersector Europa bekleedde. Daarvoor werkte hij in water-, omgeving-, maritieme en energiefuncties. Zowel operationeel als strategisch. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.