Nieuws
JD Techniek verwerft distributeurschap IcpnThomas Pump Inc.

Icpn/Thomas Pump Inc. (Louisiana, USA) ging per 1 september 2020 een internationaal samenwerkingsverband aan met JD Techniek in Emmen. Het betreft de verkoop, service en reparatie van ‘heavy duty, high pressure API 610, 10th Edition Pitot Pumps & Systems.

Icpn/Thomas Pump Inc.

De focus van de samenwerking ligt op een van de vier pomplijnen, namelijk de T-TGO-high pressure pitottube pump.

Beide partijen hopen te profiteren van concurrentievoordelen op efficiency en lagere bedrijfs- en onderhoudskosten. De Thomas-pomp kenmerkt zich door een pulsatievrije persdruk en het eenvoudig kunnen wijzigen van de pompgrafiek. Gebruikers komen uit de pluimvee- en voedselverwerking, de papier- en pulpindustrie en de (petro)chemische industrie. Hij doet daar vaak dienst bij het ketelvoedingswater.

JD Techniek

Thomas Pump fabriceert, onderhoudt en repareert al ruim 40 jaar centrifugaalpompen en pitotbuispompen. ‘Met hun Thomas 24/7 uitwisselingsprogramma levert het bedrijf een substantiële bijdrage aan ons streven: het realiseren van maximale servicegerichtheid voor onze relaties’, aldus JD techniek.

Met deze samenwerking zet JD Techniek volgens eigen zegge een stevige stap voorwaarts in de verdere invulling van haar strategie. Het streeft er naar dé specialist voor de levering en revisie van pompen en appendages voor technologische uitdagingen op het gebied van rotating en static equipment te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.