Nieuws
ISO-pomp voor industriële toepassingen met bewaking op afstand

Het internationale watertechnologiebedrijf Xylem kondigt de lancering aan van e-IXP. Deze nieuwe reeks van centrifugaalpompen voldoen aan ISO 2858 voor industriële pomptoepassingen (chemie, petrochemie, olie en gas, staal), stadsverwarming, warm/koud waterproductie, brandbeveiliging en energieopwekking.  

Industriële toepassingen

De Lowara e-IXP serie leent zich voor een breed scala aan toepassingen. De pomp biedt volgens de leverancier betere hydraulische prestaties. Het geoptimaliseerde en efficiëntere ontwerp maakt de pomp in meerdere opties en materialen beschikbaar.  

De nieuwe e-IXP-pomp stelt gebruikers in staat om hun industriële capaciteit te verbeteren. De uitbreiding van de serie tot DN 250 genereert een capaciteitsverhoging van 65 procent in vergelijking met de vorige serie. 

ISO-pomp

Geoptimaliseerde hydraulica zorgt voor een rendementsstijging tot 10 procent in vergelijking met het vorige ISO-assortiment. De variabele snelheid met een 11 kW pomp kan de gebruiker tot wel 50 procent een energiebesparing opleveren, denkt de leverancier. 

Met Optimyze-beveiliging voorkomt u pompstoringen en vermijdt u stilstandtijden met vooruitziend onderhoudsadvies. 

Standaard slijtringen en een droge as van roestvast staal met duplex mantel zorgen voor een langere levensduur en ook een vermindering in stilstandtijden. 

ISO-pomp voor industriële toepassingen met bewaking op afstand

Producteigenschappen 

Beschikbare modellen: DN25 – DN250. Ze zijn ontworpen volgens ISO-norm 2858 en 5199 

Capaciteit loopt tot 1270 m 3/h en het vermogen van 0,55 kW- 200 kW. De opvoerhoogte gaat tot: 160 m 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.