Nieuws

IP Duursma en Visser Nederland slaan handen ineen

IP Duursma en Visser Nederland slaan handen ineen
André Looijen (Algemeen directeur IP Duursma) en (rechts) Christiaan Post (Algemeen directeur Visser Nederland).

IP Duursma gaat samenwerken met Visser Nederland voor meer innovatieve kansen voor groei en synergie, terwijl beide bedrijven streven naar continue verbetering en klantgerichtheid.

IP Duursma en Visser Nederland

IP Duursma werkt met lokale vestigingen waar deskundige medewerkers klaarstaan om technische uitdagingen aan te gaan. Het bedrijf met aandrijftechniek in zijn DNA biedt service- en reparatiewerkplaatsen en een assemblagecentrum. Daarnaast ondersteunen ze bij energiebesparingsinitiatieven en efficiënt magazijnbeheer.

Visser Nederland groeide de laatste jaren hard en ontwikkelde zich tot een specialist in roterende machines. Het bedrijf anticipeert voortdurend op nieuwe marktontwikkelingen en veranderende klantbehoeften. Ze bieden een gestructureerd onderhouds- en serviceconcept voor productiebedrijven, met inspecties, metingen, advies en onderhoud. Een op maat ontwikkeld informatiesysteem ondersteunt bedrijven op structurele en efficiënte wijze met advies en onderhoud.

Onlangs breidde Visser Nederland uit met vestigingen in Enschede en Apeldoorn

Partnerschap

Het partnerschap tussen IP Duursma en Visser Nederland zal zich richten op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten, terwijl ze samenwerken aan gezamenlijke projecten en initiatieven om hun concurrentiepositie te versterken. Deze samenwerking benadrukt het geloof van beide bedrijven in de kracht van synergie en de mogelijkheden die ontstaan wanneer toegewijde partners hun krachten bundelen.

André Looijen, algemeen directeur van IP Duursma: “Wij verheugen ons om onze samenwerking met Visser Nederland te intensiveren. Deze nieuwe fase in onze relatie biedt ons de mogelijkheid om onze expertise en middelen te bundelen om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten.”

Ook Christiaan Post, algemeen directeur van Visser Nederland, ziet mooie kansen. “IP Duursma bewijst zich al jaren als een betrouwbare en innovatieve leverancier. Naar onze overtuiging zal dit partnerschap ons in staatstellen om ons aanbod te versterken en onze klanten nog beter te bedienen met snellere leveringen en uitgebreidere keuzemogelijkheden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.