Nieuws

IoT voor melkkoelspecialist

IoT voor melkkoelspecialist

Sneller en efficiënter handelen op storingen en serviceonderhoud. Tegen die probleemstelling liep Mueller uit Groenlo aan. IoT brengt de oplossing.

Melkkoelspecialist

De servicedienst van Mueller beheert bijna 10.000 opslagtanks in Nederland. Dit met 50 servicemonteurs die dag en nacht voor de klant klaar staan. Om nog sneller op calamiteiten te kunnen reageren, krijgen alle melkwachten het softwaresysteem C.A.R.S.

24/7 inzicht over alle installaties

Alle data komen samen in de tankbesturing. De nieuwe samenwerking met YP Your Partner impliceert dat de klant de data met de software kan ontsluiten. De eigenaar van de tank of tanks krijgt de alarmen desgewenst onder andere op de mobiele telefoon en kan daarmee direct handelen. De servicedienst van Mueller heeft 24/7 inzicht in het functioneren van alle installaties. Voor de klant betekent dit een hoger rendement en nog snellere service.

IoT

Op dit moment werken partijen aan het uitrollen van de IoT-oplossing bij Mueller. “Als melkkoelspecialist hebben wij veel verstand van melkkoeling. YP Your Partner helpt ons om data die wij op melkveehouderijen verzamelen, online beschikbaar te maken en voor ons tot waarde te brengen”, geeft Fopma – Business Development Mueller, aan.

Het gezamenlijk ontwikkelen van het C.A.R.S platform met andere apparatenbouwers werkt versnellend. Het maakt de productcombinaties ook veel toekomstbestendiger.

Zuiveringsinstallaties

Al bijna 35 jaar levert YP Your Partner procesbesturingen voor alle mogelijke zuiveringsinstallaties. Zoals aan Arcadis. Geert Wijn, senior specialist bij Arcadis:

“Met hun softwaresysteem verzamelen wij essentiële data voor het volgen van een sanering en het besturen van diverse onderdelen van installaties. De uitgebreide data-acquisitie vormt een essentieel onderdeel bij het maken van strategische keuzes voor de aanpak. Zo kunnen wij optimaal aan de klantvraag voldoen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.