Nieuws
Inverter-serie voor driefasige synchrone- en inductiemotoren

De P86 Acopos inverter frequentieomvormer leent zich voor driefasige synchrone- en inductiemotoren, met of zonder encoders. Het vermogensspectrum loopt van 0,75 tot 75 kW.

Inverter-serie

De P86-serie inverters van B&R voldoet al aan de IE efficiëntiefactoren gestandaardiseerd in EN 61800-9-2. De klant kan volgens de fabrikant toekomstbestendige omvormers eenvoudig configureren. De nieuwe serie beschikt over de tweekanaals veiligheidsfunctie Safe Torque Off (STO) in overeenstemming met SIL3 / PLe.

Synchrone- en inductiemotoren

De frequentieomvormers kunnen gedurende twee seconden tot 220 procent van het nominale koppel leveren. Ze regelen open of gesloten lussen van inductiemotoren (IE2, IE3), synchrone motoren en reluctantie-motoren. Een geïntegreerde Powerlink-interface, talrijke I/O-kanalen, een ingebouwde encoder en optionele interfacekaarten bieden maximale flexibiliteit bij het machineontwerp.

De fabrikant garandeert bestand zijn tegen trillingen, schokken, stof en temperaturen tot 60°C met behoud van consistente prestaties.

Driefasige

De nieuwe P86-serie breidt het Acopos inverterportfolio van B&R verder uit. Samen met de P66, P76 en P96 series omvatten ze een reeks aandrijftechnologieprofielen voor driefasige inductiemotoren en synchrone motoren met een voedingsspanning van 200 tot 600 V en een nominaal vermogen van 0,18 tot 200 kW. Met eenvoudig schaalbare functionaliteit en volledige integratie in het automatiseringslandschap van B&R leent de serie zich voor een breed scala aan toepassingen, van kleine machinemodules tot complexe fabrieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.