Nieuws
Intelligente vacuümpompbesturing en connectiviteit

Edwards introduceert EJGO, een vacuümpompcontroller van de volgende generatie met cloudconnectiviteit en -besturing voor industriële vacuümpompen en -systemen. Hij beheert, commandeert, stuurt en reguleert op intelligente wijze de werking van Edwards vacuümpompen. Daarnaast biedt hij flexibele toegankelijkheid en besturingsfunctionaliteit.

Intelligente vacuümpompbesturing

De vacuümregelaar levert een one-stop-oplossing met alle benodigde pompinformatie en metingen op een plek. Dit omvat pompgezondheidsbeoordeling, vacuümprestaties en bedrijfsrendement, meerdere KPI-score en inzichtkaarten om uw vacuümpompen of systeem te bewaken.

“Hij focust op gebruikerservaring en gebruikersemancipatie”, aldus April Yan, Product Manager Edwards. “We geven onze klanten uit de eerste hand, onmiddellijke ervaring in het bewaken, besturen en optimaliseren van hun vacuümpompen en installaties.”

Intelligente vacuümpompbesturing en connectiviteit

Connectiviteit

De fabrikant noemt het ontwerp gebruiksvriendelijk. Gebruikers kunnen eenvoudig relevante gegevens ophalen op een aanraak-HMI of een webbrowser op hun laptops, tablets of mobiele telefoons. Ze kunnen voor hun proces relevante gegevens en parameters configureren en de prestaties van hun pomp bewaken voor optimale productie. April Yan: “Hij genereert trendkaarten waardoor de pompgebruikers meerdere statistieken over pompcycli en op verschillende tijdstippen kunnen vergelijken. Ze kunnen bijvoorbeeld een trendkaart genereren voor het motortoerental van hun pomp, het stroomverbruik, de uitlaattemperatuur en nog veel meer.”

Door die inzichtkaarten en startscherm te configureren, krijgt de gebruiker aanbevelingen voor levensduurverlenging, verminderd energieverbruik, verbetering van de koolstofvoetafdruk en verlenging van zijn onderhoudsintervallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.