Nieuws
Inschrijving negende WCM Summer School geopend
Foto: TechniekBeeldbank.nu

Je kunt je als young professional, technische Master-, PDEng- of PhD-student vanaf nu weer inschrijven voor de jaarlijkse WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering. De organisatie bereidt de negende editie ervan voor met inachtneming van de 1,5-meterregel.

WCM Summer School

Ondanks de Corona-maatregelen willen de organisatie en de partners juist nu de toon blijven zetten met onderwijs- en netwerkactiviteiten die de onderhoudsindustrie verder kunnen helpen. Dus vindt van 10 tot en met 14 augustus 2020 in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Garderen/Stroe de negende WCM Summer School plaats.

Inschrijving

De organisatie zoekt daarvoor young professionals met een bijzondere interesse in Maintenance Management & Engineering die uiterlijk tien jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding afrondden.

Uit diegenen die zich voor 1 juni aanmelden, kiest de organisatie de beste kandidaten.

Programma

Zij krijgen een introductieprogramma van professoren van zeven Nederlandse universiteiten met als thema ‘Maintenance Management & Engineering’. Onderwerpen die aan de orde komen: big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing.

Aansluitend mogen de deelnemers zich buigen over een case study. Dit jaar aangeboden door een samenwerking van Defensie en Scania. Tot het programma hiervan behoren ook een bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining.

Case Ministerie van Defensie/Scania

De case voor de WCM Summer School van dit jaar ontwikkelt zich rond de transportsystemen van Defensie, meer in het bijzonder het onderhoud van nieuwe vrachtwagens van Scania. De contractvorm en de beschikbare technologie biedt interessante mogelijkheden en uitdagingen richting slim onderhoud.

De belangrijkste vraag die de deelnemers tijdens de WCM Summer School dit jaar moeten beantwoorden, draait om het verbeteren van de onderhoudsprestaties door beschikbare innovaties te gebruiken. De deelnemers komen vanuit allerlei industrieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.