Nieuws
Innovatieve systemen voor de ‘connected’ wereld van morgen

Op de internationale vakbeurs ISH in Frankfurt presenteert Wilo oplossingen voor de smart en ‘connected’ wereld van morgen.

Connected

De Dortmundse producent van pompen en pompsystemen toont in Frankfurt innovaties rondom de thema’s connectiviteit, efficiënte producten en slimme, intelligente systeemoplossingen.

Op de 1.200 m2 grote beursstand, hal 9 standnr. E 06/12 zal Wilo veel aandacht besteden aan intelligente oplossingen en netwerkfunctionaliteit. In een wereld die in toenemende mate verstedelijkt, groeien stedelijke gebieden steeds meer naar elkaar toe en vormen zo grote agglomeraties, zogeheten Smart Urban Areas. Het efficiënt, beheersbaar en leefbaar vormgeven, stelt speciale eisen. Op zijn stand laat Wilo zien welke passende, digitale systeemoplossingen het bedrijf hiervoor biedt.

Innovatieve producten

Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige eisen, kiest Wilo voor totaaloplossingen die alle noodzakelijke componenten omvatten. Daarbij horen ook aanvullende diensten als advies tijdens en na afloop van een project. Wilo completeert haar rol als aanbieder van totaaloplossingen met een digitale aanpak. Digitale tools, zoals configurators of apps, behoren ook tot het totaalpakket als afzonderlijke productcomponenten, die de connectiviteit van producten ondersteunen.

Wilo toont tijdens de ISH 2019 de Stratos Maxo. De digitale pomp komt later dit jaar ook in Nederland beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.