Nieuws

InnovatieFestival 2018

Het InnovatieFestival is een jaarlijks terugkerend, meerdaags event verspreid over de Achterhoek. Bedrijven, onderwijsinstellingen, studenten, scholieren en carrièreswitchers worden gedurende deze week met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke interesse: Smart Industry. Van 13 tot en met 21 maart wordt binnen dit thema een divers programma aan activiteiten georganiseerd.

Maakindustrie

Als een van de meest innovatieve regio’s in Nederland op het gebied van Smart Industry biedt de Achterhoek carrièrekansen voor mensen met een sterke affiniteit voor techniek. De Achterhoekse maakindustrie investeert maar heeft getalenteerde arbeidskrachten nodig om haar ambities waar te maken. Tijdens het InnovatieFestival worden vooruitstrevende bedrijven in contact gebracht met technische talenten.

Tijdens het InnovatieFestival werken overheid, ondernemers en onderwijs samen om de leefbaarheid in de Achterhoek te bevorderen. Leefbaarheid wordt verwezenlijkt door inwoners die het aantrekkelijke woon- en werkklimaat in de Achterhoek omarmen. De bedrijven scheppen dit werkklimaat en de onderwijsinstellingen zorgen voor kennis bij potentiële werknemers waarmee deze bedrijven gevoed worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.