Nieuws
Inline pomp met efficiënte motoren en comfortabele bediening

Wilo presenteert de nieuwe inlinepomp Wilo-Yonos GIGA2.0-I met bewezen hydrauliek en een verbeterd bedrijfsconcept. De elektronisch geregelde inline-droogloperpomp leent zich voor het verpompen van grote hoeveelheden water over grote opvoerhoogtes binnen verwarmings- en koudwatertoepassingen.

Efficiëntie en comfortabele bediening

Opstarten en bedienen van de pomp gaat gemakkelijk, aldus de fabrikant. De roterende drukbediening (Groene-Knop-Technologie) vereenvoudigt het instellen van de pomp.

De nieuwe inlinepomp Wilo-Yonos GIGA2.0-I combineert efficiëntie met gebruiksvriendelijkheid en integratiemogelijkheden.

De efficiëntie zit in de innovatieve aandrijftechnologie gecombineerd met beproefde pomphydrauliek. De beschikbare motorvermogens lopen van 0,55 tot 4,0 kW en komt van de  IE5 elektromotoren.

Ook verbeterde de fabrikant het bedieningsconcept. Een 2-inch kleurendisplay met duidelijke menunavigatie vervangt het vorige LED-display van de VeroLine IP-E. Het flexibele display kan in stappen van 90 graden draaien en ondersteunt verschillende installatiescenario’s. Door het draaien van de groene knop op het display kan de gebruiker de pompwaarden wijzigen en een druk erop volstaat voor bevestiging. Deze bediening versnelt de inbedrijfstelling en vergemakkelijkt alle verdere instellingen tijdens het gebruik.

Communicatie

Met twee analoge interfaces en een digitale interface biedt de Wilo-Yonos GIGA2.0-I verschillende opties voor integratie in het (gebouwbeheer)systeem. De optionele CIF-module (Communication Interface) ondersteunt communicatie met de meest voorkomende busprotocollen. Van BACnet MS/TP; BACnet/IP; CANopen; LON TP/FT-10; Modbus RTU tot aan Modbus TCP.

De Wilo-Yonos GIGA2.0-I beschikt over energie-efficiëntie, handige bediening en verschillende communicatie-interfaces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.