Nieuws
Ingersoll Rand Inc acquireert Tuthill Vacuum and Blower Systems

Ingersoll Rand Inc zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2021 de voorgenomen koop van de activa van Tuthill Vacuum and Blower Systems (Springfield Missouri VS) afronden. Daarna zullen de 160 werknemers en merken van Tuthill Vacuum and Blower Systems toetreden tot het Ingersoll Rand Industrial Technologies and Services (IT&S) -segment.

Ingersoll Rand Inc

“We verheugen ons het Tuthill Vacuum and Blower Systems-team te verwelkomen in de Ingersoll Rand-familie. Deze transactie maakt onze belofte waar om ons groeiplan aanzienlijk te versnellen en toont ons vermogen aan om hoogwaardige en iconische, industriële merken te zoeken met sterke complementaire technologie en commerciële groeimogelijkheden, ”aldus Vicente Reynal, CEO van Ingersoll Rand.

Tuthill

Tuthill Vacuüm- en Blowersystemen ontwerpt en de fabriceert draaizuigerblowers, mechanische vacuümpompen, vacuümboosters en technische systemen.

Steven Westfall, CEO en president van Tuthill Corporation: “Ons bedrijf in Springfield zit vol met toegewijde professionals die echt het verschil willen maken. Het doet pijn om afscheid te nemen van het Vacuum & Blower-team. Maar naar onze overtuiging vinden ze een geweldig nieuw huis als onderdeel van het Ingersoll Rand-team. “

Versterking

“Onze klanten zoeken een diverse mix van technologie om aan specifieke behoeften te voldoen”, zegt Gary Gillespie, vice-president en algemeen manager van de IT&S Americas-business. “De toevoeging van het Tuthill Vacuum and Blower Systems-team, de productportfolio, technologie en applicatie-expertise biedt hen een scala aan overtuigende oplossingen voor kritische stromingstechnologieën. We verheugen ons deze twee teams bij elkaar te brengen en ons te concentreren op ons doel om klanten, partners en medewerkers op ons te laten steunen om hen te helpen het leven te verbeteren. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.