Nieuws
Ingenieursvereniging KIVI zoekt nieuwe president
Foto: techniekbeeldbank

Ingenieursvereniging KIVI zoekt iemand met senioriteit in de ingenieurswereld als nieuwe president. Diegene moet verbinden en de vereniging verjongen.

KIVI

KIVI, het kennisnetwerk voor ondersteuning, zichtbaarheid en kwaliteit van ingenieurs zoekt altijd verbinding met onderzoek, onderwijs, samenleving en met elkaar. Het noemt technologie en het werk van ingenieurs van cruciaal belang voor het aanpakken van de grote maatschappelijke vraagstukken van dit moment.

Dat vraagt om iemand die kan inspireren en focus leegt op vernieuwing en maatschappelijke betrokkenheid, met waardering voor bestaande kwaliteit.

Het wil de komende jaren groeien met insteek verjonging. Dit om ingenieurs nog beter te ondersteunen in hun beroepsuitoefening en erkenning van de waarde van hun werk.

Nieuwe president

In 2022 bestaat KIVI 175 jaar met een piek half september. Daar zal de nieuwe president een grote bijdrage aanleveren. De president treedt op als gesprekspartner van de bureaudirecteur en van de voorzitter van de ledenraadscommissie. De vereniging schat de tijdsbesteding voor de (onbezoldigd) president op gemiddeld tien uur per week.

Tot uiterlijk 15 mei 17.00 uur kunnen geïnteresseerden hun belangstelling kenbaar maken in een motivatiebrief met begeleidend cv via hoofdbestuur@kivi.nl, onder vermelding van vacature President. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.