Nieuws

Industriële Ethernet-encoders

Industriële Ethernet-encoders

Duranmatic brengt van haar Duitse leverancier Kübler een nieuwe generatie Industrial Ethernet-encoders op de markt. De serie verschilt volgens de leverancier technisch en mechanisch van bestaande veldbus-encoders.

Ethernet-encoders

Dankzij het nieuwe technische platform kan de gebruiker de Sendix F58 Profinet IO-encoders ookintegreren in Profidrive- en Profienergy-netwerken. De nieuwe generatie biedt ook een gewijzigde, minder hoge behuizing.

Ze voldoen door de communicatiemogelijkheden aan actuele gebruikerswensen en lenen zich voor integratie in verschillende toepassingen. De isochrone modus is beschikbaar voor harde real-time netwerken met klokcycli <1 ms.

As-synchronisatie

De encoder ondersteunt kloksynchrone cyclustijden van één Send Cycle tot 31,25 μs en één Jitter <1 μs. Daarmee leent het zich voor hoogdynamische,  synchrone toepassingen zoals as-synchronisatie.

Het Profidrive-profiel biedt interoperabiliteit tussen een grote verscheidenheid aan besturings- en aandrijffabrikanten. De gebruiker kan met Profienergy-optimalisatie en/of verlaging van het energieverbruik realiseren.

Top-down communicatie, van besturingsniveau tot productie-installaties, maakt locatieonafhankelijke parametrering, diagnose op afstand en prioriteit ondersteunde procesgegevensuitwisseling mogelijk. Zelfs onderhoud kan op afstand en tijdbesparende manier worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.