Nieuws
In de prijzen op Industrial Processing en Wots

Over minder dan een half jaar openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht weer voor Industrial Processing en Wots. Net als voorgaande jaren kunnen exposanten meedoen aan een innovatiewedstrijd.

Proces Innovatie prijs 2018

De Proces Innovatie Prijs is een onderscheiding voor innovatie in de procesindustrie en vormt tevens een platform om een noviteit te tonen aan een breed publiek.

Inmiddels is aanmelding gesloten en verschijnen alle nominaties binnenkort op de beurssite met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Een vakjury en de bezoekers beoordelen de inzendingen. Er is ook een publieksprijs te winnen. Daarvoor brengen bezoekers vooraf op de website een stem uit op hun favoriet. De noviteit met de meeste stemmen wint de prijs. De topinzendingen (maximaal zes) met de meeste stemmen gaan mee in een Innovatie Tour voor bezoekers.

Tijdens de beursweek worden de winnaars bekend gemaakt.

Tech Award 2018

Aan de World of Technology & Science-kant maken standhouders met een nieuw product of technologie kans op de TechAward 2018. Die wordt uitgereikt in elk van de drie categorieën: World of Laboratory, World of Electronics of World of Automation en World of Motion & Drives samen.

Ook de TechAward is een platform om een noviteit te tonen aan een breed publiek. Vanaf volgende week zijn alle inzendingen te vinden op de beurssite  met productnaam, productomschrijving, promotiemateriaal en naam van de exposant. Vervolgens kunnen bezoekers van de site stemmen op hun favoriete noviteiten. Uiteindelijk wijst een vakjury, de site-uitslagen meewegend, vier genomineerde noviteiten per categorie en de winnaar per categorie aan. De 12 genomineerde noviteiten worden tentoongesteld in de TechAward galerijen op de beursvloer en de winnaars worden bekend gemaakt op de exposantenborrel op de beurs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.